Home Agenda Paasbuitenritten bij Snorrewind

Paasbuitenritten bij Snorrewind

346
0
DELEN

Markelo De mooie, ontluikende natuur verkennen op de rug van een paard? Op Tweede Paasdag kun je mee van 08.30 tot 10.30 uur (gevorderden) of van 10.30 tot 11.30 uur (halfgevorderden). Lekker uitwaaien,lammetjes spotten en misschien wel reekalfjes! Over de Borkeld, door het bos, hoogveen en over de heide. Onderweg stoppen we kort voor een drankje en een versnapering. De ritten zijn ook voor niet-Snorrewind ruiters met eigen paard/pony of op een paard/pony van Manege Snorrewind, mits zij de rijkunst voldoende beheersen. Opgave alleen vooraf. Zie www.snorrewind.nl/paasbuitenritten voor meer informatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.