Home Nieuws Rapper Famke Louise boos van podium in Dieka

Rapper Famke Louise boos van podium in Dieka

309
0
DELEN

Markelo – Famke Louise heeft zaterdag haar optreden in discotheek Dieka in Markelo voortijdig beëindigd. De vlogster, zangeres en model beende boos van het podium. Reden? Scheldpartijen en een bierdouche voor haar fans.Famke Louise heeft sinds 2016 een eigen YouTube-kanaal en scoorde vorig jaar een hit met de nummers Op Me Monnie en Vroom. Momenteel heeft de 19-jarige ster een nummer 1-hit heeft met het nummer Fan samen met Ronnie Flex. Zaterdag was ze te gast in de Twentse disco Dieka. Beelden op internet laten zien hoe ze haar show stopte en boos van het podium beende. Een bierdouche voor haar fans voorin in de zaal was de reden. Vervolgens moest ze het ontgelden: het ‘hoer-hoer-hoer’ galmde door de zaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here