Home Overig Rabo Hofkoren 2018: Een zangfeest voor jong en oud.

Rabo Hofkoren 2018: Een zangfeest voor jong en oud.

328
0
DELEN

Knikkende knieën van inzingoefeningen of van spanning voor een optreden; het verschil was niet te merken afgelopen zondag bij Hofkoren. Maar liefst 13 koren deden mee op zondag 11 maart aan deze succesvolle editie van Hofkoren.Honderden zangstemmen vulden De Reggehof met harmonieën en muzikaliteit. Als speciale gast was sopraan, organist en dirigent Elske te Lindert gevraagd om met alle koren in te zingen rond 13.00 uur. Dat gebeurde op geheel eigen enthousiaste wijze, waarnaar het programma op twee podia van start ging.

De jongste zangers zongen bij de koren De Hofkids en de twee basisschool-koren: Schoolkoor de Albatros uit Goor en het Zwaluwkoor uit Markelo. Een mooie mix ontstond in de theaterzaal waar jong en oud elkaar afwisselden en samenbrachten. Zo eindigde het Schoolkoor Albatros met een gezamenlijk lied samen met het Goorse Mannenkoor. In totaal ruim 90 zangers, jong en oud door elkaar. Er waren enkele jeugdgroepen te horen, maar ook veel pop, vocal groups en Nederlandstalige nummers. Ook werd er volop gezongen in de hal van het gemeentehuis. Dat laatste had een wat rustige setting en kon het publiek van diverse koren genieten, die zeer diverse programma’s brachten. Ook hier genoot het publiek en wist men de inzet van de zangers te waarderen.

Editie 2018 gaat de boeken in als een geslaagde, drukke maar vooral muzikale middag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here