Home Overig Marjolijn Vennebekken in Portret

Marjolijn Vennebekken in Portret

318
0
DELEN

Marjolijn Vennebekken staat aan het hoofd van Café Vennebekken, een horecabedrijf dat naast het cafégedeelte ook een uitgebreide cateringvoorziening heeft opgezet.In het karakteristieke oude “Stationskoffiehuis” runt zij vanuit een warm kloppend ondernemershart samen met haar man en een groot aantal jonge medewerkers het café en de keuken (en de mobiele patatkraam). Alleen op de maandag is Vennebekken gesloten; dan is er even rust. De rest van de week bruist het er van de activiteit. Marjolijn ziet toch kans om ook nog een paar leuke hobbies vast te houden, onder andere damesbiljart. In alles wat ze doet, gaat het haar er vooral om dat het gezellig is, en daarin wil ze graag van betekenis zijn voor anderen.
Zondag 18 maart – 11.00 uur
Presentatie Jonneke Adolfsen De techniek is in handen van Gerben Klein Nagelvoort. De uitzending wordt maandagavond 19 maart om 20.00 uur herhaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here