Home Agenda Samen met het basisonderwijs Open dag

Samen met het basisonderwijs Open dag

270
0
DELEN

Hof van Twente – Woensdagochtend 14 maart as. is er, op dezelfde dag als voor het basisonderwijs, een open dag bij diverse locaties van Kinderopvang Hof van Twente in Goor en Markelo voor belangstellende ouders, opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden.Het gaat in Goor om Kind Centrum Heeckeren, De Whee en Villa Linde en in Markelo om Kind Centrum ’t Hummelhonk. We kennen op al deze locaties Kinderdagopvang, peuterspeelgroepen en Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.
Het kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar is gedurende het hele jaar met uitzondering van feestdagen, geopend van 7.30 tot 18.00 uur. Er zijn verschillende opvangmogelijkheden zoals structurele en flexibele opvang, maar ook enkel opvang gedurende de schoolweken.

Kinderopvang Hof van Twente wil graag dat iedere peuter een goede start heeft op de basisschool. Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen naar de Peuterspeelgroep.
De opvang sluit aan op de openingstijden van de school. In de vakantieweken zijn we de gehele dag geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Heeft u niet elke week opvang nodig, maar af en toe of alleen in de vakantie? Dan kan dat ook!

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.kinderopvanghofvantwente.nl, of via onze medewerker telefonisch via 0547-727020. Onze medewerkers leiden u graag rond en kunnen u vertellen over het Kinderopvangaanbod. We zien u graag op 14 maart, de ranja en koffie staat klaar!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here