Home Nieuws Rode Kruis zoekt nieuwe vrijwilligers.

Rode Kruis zoekt nieuwe vrijwilligers.

206
0
DELEN

Rode Kruis zoekt vrijwilligers in Twente
Diverse afdelingen van het Rode Kruis in district Twente zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de evenementenhulpverlening.Als hulpverlener van het Rode Kruis ben je getraind voor onverwachte situaties. Een flauwte, een hersenschudding, of een bloeding. Je komt van alles tegen tijdens een evenement.
De vrijwilligers moeten in bezit zijn van een geldig EHBO-certificaat of bereid zijn deze te halen. Ze worden daarna door het Rode Kruis intern opgeleid tot evenementenhulpverlener. De afdelingen van het Rode Kruis in district Twente zetten hun hulpverleners in bij kleine evenementen zoals braderieën, zomerfeesten en motorcross en bij grote evenementen, zoals de StrongmanRun in Hellendoorn, de Military in Boekelo en de Winter Triatlon Twente in Enschede.
Honderden vrijwilligers zijn al actief in Twente om bezoekers onbezorgd van een evenement te laten genieten. Doo’j met?
Voor meer informatie: www.rodekruis.nl/vrijwilliger-in-twente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here