Home Nieuws Dinsdag ondertekeningsmoment voor Kidcentra

Dinsdag ondertekeningsmoment voor Kidcentra

213
0
DELEN

Op 13 maart a.s. van 16.00 tot 17.00 uur is de feestelijke ondertekening van de overeenkomst voor de bouw van de twee kindcentra door Klaassen Groep en de gemeente Hof van Twente (de formele opdrachtgever).De besturen van de beide scholen, Kinderopvang Hof van Twente en Gemeente Hof van Twente leggen op dat moment bovendien de afspraak vast dat zij constructief gaan samenwerken aan de realisatie van hun ‘Groene Droom’. Op de huidige locaties van OBS de Zwaluw in Markelo en de R.K. Basisschool Twickelo in Delden worden twee nieuwe klimaatneutrale kindcentra gerealiseerd. In beide kindcentra zal ook Kinderopvang Hof van Twente worden gehuisvest. Het consortium KlaassenGroep uit Dinxperlo heeft inmiddels –na aanbesteding – de opdracht van de gemeente Hof van Twente gekregen om deze beide kindcentra te gaan ontwerpen. Klaassen Groep werkt daarvoor samen met Roos Ros Architecten en Rouweler Installatietechniek. Scholen, Stichting Kinderopvang Hof van Twente en gemeente werken de komende maanden nauw samen met het consortium om hun ‘Groene Droom’ verder uit te werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here