Home Overig Sander Smit te gast in Portret

Sander Smit te gast in Portret

362
0
DELEN

Zondag 18 februari is Sander Smit uit Goor gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Sander is geboren in Goor in 1985 en daar opgegroeid. Na de basisschool heeft hij VWO onderwijs gevolgd in Holten.Daarna studeerde hij aan de universiteiten in Leuven (België) en Enschede. Ook is hij enkele jaren raadslid geweest in de Hof van Twente voor het CDA. Vanaf juni 2014 is hij beleidsmedewerker van Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik met als werkplek Brussel en Straatsburg. Genoeg stof voor een interessant uurtje radio. Ook wordt de favoriete muziek van hem gedraaid. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 FM en op 107.0 FM (Markelo) in de ether en op de kabel in de gehele Hof van Twente en via real stream audio op internet. Gerben Klein Nagelvoort verzorgt de techniek en de presentatie is in handen van Henk Klooster.
De uitzending is zondag 18 februari van 11.00 uur tot 12.00 uur en wordt maandagavond 19 februari herhaald van 20.00 uur tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.