Home Nieuws Minister Bijleveld sprak met Hofgenoten

Minister Bijleveld sprak met Hofgenoten

418
0
DELEN

Goor – Zesentachtig defensiemedewerkers uit Hof van Twente waren maandagochtend uitgenodigd, in Grand Café De Zon, om in gesprek te gaan met de Bijleveld en staatssecretaris Barbera Visser van Defensie.Alle 86 medewerkers wonen in de Hof van Twente.
Aan de oproep van het Ministerie van Defensie, op initiatief van Bijleveld, is goed gehoor gegeven. Ze was erg blij dat hier nu ruim vijftig aanwezigen zijn. Het idee ontstond toen ik onlangs werd aangesproken door een stadsgenoot met de woorden ‘ik werk voor u’. Het bracht me op dit idee. Ik wil de mensen op de werkvloer uit mijn eigen woonplaats ontmoeten en met hen in gesprek. Mijn vader gaf mij ooit het advies, toen ik nog burgemeester was, om de werkvloer op te zoeken, vertelt de bewindsvrouw spontaan tijdens haar korte openingsspeech.

Verder verslag in het Hofweekblad
Foto: RTV Oost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.