Home Agenda De Sjoowavonden 2018, ook op zondagmiddag!

De Sjoowavonden 2018, ook op zondagmiddag!

644
0
DELEN

Goor -Sinds jaar en dag organiseert de culturele vereniging “de Deurdouwers”, haar Sjoowavonden. Doordat de laatste jaren steeds meer lokale artiesten uit de hele Hof van Twente deelnemen trekt de Sjoow een steeds breder publiek .Er worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de Sjoow.
Dit jaar is het thema “alle remmen los” en is er op zondagmiddag , 15.00 uur, een extra voorstelling. Het programma, met een hoog meezing- en feestgehalte, zal gelijk zijn aan dat van de vrijdag en zaterdag. Hiermee geeft de organisatie gehoor aan de roep van veel bezoekers om met familie of met het team/elftal de Sjoow te kunnen bezoeken zonder dat het “nachtwerk” wordt.
Kaarten voor de zondagmiddag, 25 Maart, en voor de vrijdagavond, 23 Maart zijn te verkrijgen op de site www.sjoowavond.com of bij Zalencentrum De Bebsel aan de Hengevelderstraat 20 in Goor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.