Home Nieuws D66 debatteert over Duurzame Voedselproductie

D66 debatteert over Duurzame Voedselproductie

341
0
DELEN

Hof van Twente – ‘Op weg naar duurzame voedselproductie in de Hof van Twente in 2035’. Dat is het onderwerp op een discussieavond die D66 organiseert met medewerking van de Partij van de Arbeid, GroenLinks en de SP.Op deze avond, die wordt gehouden op 6 maart a.s. in theater De Reggehof in Goor, zullen enkele sprekers hun visie geven op de belangrijkste stappen die moeten worden genomen om tot een duurzame voedselproductie te komen in het licht van de huidige ontwikkelingen in de agrarische sector en waarbij de kwaliteit van leefbaarheid en
landschap in het buitengebied van Hof van Twente ook belangrijke aspecten zullen zijn. Welzijn van mens en dier en bescherming van landschap en milieu zijn maatgevend. Vanuit diverse invalshoeken zal het onderwerp worden belicht door onder meer Tjeerd de Groot (Tweede Kamer lid D66) en Arjan Bonthuis (LTO Nederland). Ook sprekers namens Natuur en Milieu Overijssel en Provincie Overijssel zullen een bijdrage gaan leveren.
In het tweede deel van de avond wordt een forumdiscussie gehouden, waarbij de sprekers onderling en met het publiek in gesprek gaan over de aangedragen onderwerpen. Iedereen met belangstelling voor dit onderwerp is hiervoor van harte uitgenodigd.
De inloop is vanaf 19.30 uur. De avond start om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.