Home Nieuws Goors Mannenkoor huldigt jubilarissen

Goors Mannenkoor huldigt jubilarissen

650
0
DELEN
Jubilarissen GMK

Goor – Na afloop van de traditioneel goed bezochte jaarlijkse Algemene Ledenvergadering heeft het Goors Mannenkoor twee leden gehuldigd in verband met hun langjarige lidmaatschap van het koor en daarmee ook van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond.De heren Bertus de Wals en Herman Brinkman kregen voor hun respectievelijk 40-jarig en 50-jarig lidmaatschap een oorkonde en bijbehorende speld van het KNZV uitgereikt door de voorzitter van het Goors Mannenkoor, Anton Dijkhuis.
Voor de heren was er naast de officiële versierselen ook een fles GMK-wijn en voor de dames was er een prachtig boeket bloemen. De voorzitter roemde de verdiensten van beide heren voor het koor en sprak de hoop uit hen nog lang als lid van het koor te mogen behouden.
Omdat het koor veel 65plus-leden heeft die recentelijk lid zijn geworden en die dus waarschijnlijk nooit hun 25-jarig lidmaatschap zullen kunnen vieren heeft het bestuur van het koor een speciale GMK-speld laten ontwerpen die wordt uitgereikt bij een 12,5 jarig lidmaatschap. Tot veler verrassing werd deze speld na afloop van de vergadering uitgereikt aan alle leden die deze mijlpaal al hebben bereikt.

Foto: Kees Ensink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.