Home Agenda Nieuwe editie talentencafé Liedjes in de Herberg

Nieuwe editie talentencafé Liedjes in de Herberg

258
0
DELEN

Diepenheim – Ellis Sportel en Mitchell van Kleef zijn de twee artiesten die hun talent laten zien in een nieuwe editie van Liedjes in de Herberg. Tijdens dit maandelijkse gratis talentenoptreden treden twee artiesten op in de intieme, gezellige setting van het café.Ellis is een vrolijke, optimistische singe-songwriter uit Enschede. Ze schrijft friszoete popliedjes, waarvoor hoop de basis vormt. Andere kernwoorden voor haarmuziekzijn simpel en licht, haar liedjes ontstaan uit ritmische gitaren en aanstekelijke melodieën. Ze schrijft zoals ze is: optimistisch en realistisch. Haar karakter eigent zich door haar frisse blik. Op het podium probeert ze haar karakter zo eerlijk mogelijk te representeren. Ze hoopt daarmee het publiek te raken, om ze met een goed gevoel weer naar huis te sturen. Een recensie van Giel Beelen heeft ze al op zak: ‘Met haar gitaar en bijzondere stem speelt deze Ruurlose het publiek plat. Met een warme zuivere stem is dit een optreden dat wij niet snel vergeten. Deze jonge zangeres doet ons een beetje aan de begindagen van de Ilse DeLange denken.’
Een van de grote Apeldoornse talenten Mitchell van Kleef geeft, geïnspireerd door grote namen als Ed Sheeran, Matt Corby en Damien Rice zijn eigen draai aan de Singer-Songwriter setting. Samen met zijn loopstation en Harmonizer zet hij in zijn eentje toch een hele brede sound neer. Met zijn eigen draai aan pop/folkmuziek lukt het Mitchell met gemak om zijn publiek volledig aan zijn lippen te laten hangen.

Liedjes in de Herberg is gratis en vindt maandelijks plaats. De editie met Ellis Sportel en Mitchell van Kleef is op zondag 11 februari vanaf 16.00 uur in het café van Herberg de Pol te Diepenheim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.