Home Agenda Singer-songwriter Roos Blufpand nar de Pol

Singer-songwriter Roos Blufpand nar de Pol

394
0
DELEN

Diepenheim – Een mengeling van Maaike Ouboter en Ellen ten Damme; daarmee wordt Roos Blufpand (23) vergeleken. Roos speelt met haar zevenkoppige band en wil graag de wereld redden, maar ook zó graag die roze bril opzetten.En dat hoor je terug in haar albums ‘Ik ben’ en ‘Hoe Dan’.
De overwegend melancholische en verhalende teksten van Roos gaan hoofdzakelijk over de worsteling met het leven en over de liefde. De nummers worden mooi gedragen door de zuivere stem van de zangeres en de goed passende instrumentale ondersteuning, waarbij vooral het gebruik van de cello de nummers een extra warme klank geeft. Elk woord, elke ademteug, elke noot komt vanuit het hart. Na het zien van deze show zal het een uitdaging zijn om Roos niet ook een beetje in uw hart te sluiten.
Roos Blufpand speelt op zaterdag 17 februari en begint om 20.00 uur. Kaarten à € 10 zijn via www.herbergdepol.nl of verkrijgbaar aan de kassa in Herberg de Pol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.