Home Agenda De Mantel der Liefde in Diepenheim

De Mantel der Liefde in Diepenheim

329
0
DELEN

Diepenheim – De indrukwekkende en herkenbare voorstelling ‘Met de Mantel der Liefde’ over een aftakelende vader en verzorgende zoon gespeeld door de Belgische acteur Kurt Defrancq .Het is een theatermonoloog over mantelzorg. Voorafgaand en na afloop van de voorstelling is er een mantelzorgconsulente van Salut aanwezig.
In deze muzikale monoloog maak je kennis met de 80-jarige LOWIE, die een hoop zorg nodig heeft, en met zijn zoon Kobe, die probeert zoveel mogelijk zorg te bieden. In dit intieme portret zien we een vader en een zoon die allebei op hun eigen manier proberen om vat op het leven te houden. Of te krijgen. Met vallen en opstaan; ze praten, ze mijmeren. Ze lachen veel. Ze ruziën ook veel. Over het leven. Over de dood. Over oude koeien. Over de soep die niet heet genoeg is. Over slangen en infusen. Over de ronde van Vlaanderen. Over bergen op. Over toen.

Met de Mantel der Liefde speelt op zaterdag 10 februari en begint om 20.00 uur. Kaarten à € 15 zijn via www.herbergdepol.nl of verkrijgbaar aan de kassa in Herberg de Pol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.