Home Sport Ballenwedstrijd Het Simmetje

Ballenwedstrijd Het Simmetje

491
0
DELEN

Diepenheim – Zondag 14 januari werd de ballenwedstrijd voor leden van Hengelaarsvereniging Het Simmetje gehouden aan het Twentekanaal te Lochem. De opkomst (5 vissers en enkelen kwamen er kijken) vieltegen. Het was droog weer. Met een graad of 2 boven nul met een koude wind, was het toch redelijk te vertoeven aan de waterkant. Er werden door 3 vissers toch 1 of meerdere vissen gevangen. Het mocht de pret niet drukken, want deze gezellige vismorgen werd rond 11.00 uur onderbroken door de eigen catering, die de vissers trakteerden op een heerlijke warme bal gehakt en een lekker borreltje om te toosten op een mooi en visrijk 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.