Home Overig EXTRA uitzending Hofstreek Radioportret

EXTRA uitzending Hofstreek Radioportret

343
0
DELEN

Aanstaande zondagmiddag vanaf 14.00 uur wordt er een extra Hofstreek Radio Portret uitgezonden op onze zender. Deze uitzending is een herhaling van het Portret dat Piet Bonzet heeft gehad op zondag 6 april 2008 mevrouw Grevenstuk.Aanleiding voor deze herhaling van het Radioportret is dat mevrouw Grevenstuk deze week op 104 jarige leeftijd is overleden. In haar werkzame leven was zij onderwijzeres aan het openbaar onderwijs. Tot bijna op het eind van haar leven was ze, zoals we da noemen, goed bij de tijd. En schoof ze haar mening niet onder stoel of banken.

Het Portret is aanstaande zondag 14 januari om 14.00 uur op Hofstreek FM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.