Home Nieuws PVDA wil meer handhaving criminaliteit in de Hof

PVDA wil meer handhaving criminaliteit in de Hof

314
0
DELEN

De PvdA in de Hof van Twente wijst op het feit dat criminelen steeds meer doordringen tot de politieke en ambtelijke bovenwereld ”Als dat eenmaal vaste voet aan de grond krijgt is het leed niet te overzien”,stelt PvdA voorman Fred Rijkens.

Volgens Rijkens is dit in delen van Nederland al het geval. Daarom wil hij meer inzet van toezichthouders. Als het aan de PvdA in de Hof ligt moet het aantal toezichthouders minimaal op het landelijk gemiddelde worden gebracht. Maar bij voorkeur wil Rijkens meer inzet dan het landelijk gemiddelde.

Hofgids.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.