Home Sport Jubilarissen in het zonnetje gezet

Jubilarissen in het zonnetje gezet

504
0
DELEN

Goor – Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van SV Hector, op zondag 7 januari jl. is Gertie Kok geëerd als lid van verdienste. Hij maakte in de jaren zeventig al deel uit van het hoofdbestuur. Daarnaast is hij belangrijk geweest in alle bouwprojecten op het Doesgoor. In de eind jaren zeventig werd onder zijn leiding het clubgebouw gerealiseerd en in 2015 leverde hij samen met de klusgroep de renovatie op van de kleedgebouwen “Deze man heeft de afgelopen jaren veel betekend voor de club. Bij veel grote verbouwingen was hij onmisbaar”, aldus voorzitter Rene van Ommen.Martin en Ida Olydam werden tijdens de receptie uitgeroepen als vrijwilligers van het jaar. Ze zijn al jaren betrokken als trainer en leider bij zowel het jongens als meisjes voetbal en zijn ook gezamenlijk animatoren en organisatoren van het Henk Nijenhuistoernooi. Martin heeft zich ook jaren ingezet voor de voetbal technische zaken en zo is Ida mede grondlegster van de Wijkvoorziening binnen de vereniging.
Daarnaast werd zondag de nieuwe tuinkamer officieel geopend. De ere-leden mochten het lint doorknippen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.