Home Nieuws Jongeren dagje uit met senioren

Jongeren dagje uit met senioren

396
0
DELEN

Hof van Twente – De Hofjongeren gaan ook in 2018 weer regelmatig een dagje uit met senioren. Veel ouden van dagen zijn eenzaam en niet erg mobiel. De jongerenclub van Doors Wide Open wil die ouderen graag trakteren op een gezellig uitje.Op 28 februari gaat de eerste trip van dit jaar naar het Oorlogsmuseum Memory in Nijverdal. De reis start met een kop koffie en eindigt met een diner in de nieuwe ontmoetingsplek de Huiskamer, de voormalige winkel van Doors wide open. De senioren worden thuis opgehaald en weer terug gebracht. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het uitje wordt gehouden in kleine groepen van circa 5 ouderen plus begeleiding.
Wilt u graag mee? Dan kunt u zich (laten) opgeven via 06-20539460 of hofjongeren@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.