Home Sport Motorclub Ons Genoegen huldigt jubilarissen

Motorclub Ons Genoegen huldigt jubilarissen

408
0
DELEN

Afgelopen zondag 7 januari huldigde Motorclub Ons Genoegen 2 jubilarissen bij cafe en restaurant de Kroon in Markelo, de club zelf jubileerde in 2017 ook, maar liefst 85 jaar bestond de club die nagenoeg elk jaar een Internationale of een Wk wedstrijd organiseert op het beroemde Herikerberg circuit.

Dit jaar zal op 11 maart de opening van het Internationale motorcross seizoen op de herikerberg plaatsvinden want dan melden alle wereldtoppers zich om de eerste wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross.Maar vanmiddag werden de beide Jubilarissen Henk Boersma en Erwin Sanderman beide 25 jarig lid in het zonnetje gezet, Henk Boersma is nog altijd actief betrokken bij de club hij draagt zijn steentje bij de opbouw van de evenementen maar meestal is Henk een vaste waarde bij de kassa inzet of bij ontvangst van de vip gasten.

Erwin Sanderman 1 van de beroemde motor crossende broers Sanderman, heeft vele wedstrijden op verschillende niveaus gereden en gewonnen de laatste jaren is hij minder actief maar blijft de club een warm hart toedragen!.

Wij Bestuur en leden willen de beide jubilarissen van harte feliciteren en hopen dat zij nog vele jaren deel uit maken van de club, verder nodigen wij u allen uit om de gehele wereldtop te zien schitteren op de Herikerberg waaronder de favoriet Jeffrey Herlings.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.