Home Nieuws Inloopbijeenkomst ‘Een jaar met Viverion’

Inloopbijeenkomst ‘Een jaar met Viverion’

354
0
DELEN

Hof van Twente – Op 1 januari 2017 fuseerden Woningstichting Ambt Delden en Viverion. Viverion is benieuwd hoe huurders, maar ook woningzoekenden en andere betrokkenen in Bentelo, Hengevelde, Deldenerbroek en Zeldam de fusie en het jaar daarna hebben ervaren. Vragen, wensen en ervaringen kunnen worden besproken met de directeur-bestuurder Jan-Willem Allersma, manager Klant Tanja Paffen en woonconsulenten van ViverionDaarom organiseert Viverion op dinsdag 23 januari tussen 19.00 en 20.30 uur een inloopbijeenkomst voor inwoners van Bentelo, Hengevelde, Deldenerbroek en Zeldam in De Gebrande Waateren, Goorsestraat 15 in Hengevelde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.