Home Sport Noaberhoes: officiële opening op 6 januari

Noaberhoes: officiële opening op 6 januari

444
0
DELEN

Delden – Na jaren van voorbereiding en hard werken staat de nieuwe trots van Rood Zwart eindelijk op zijn plek!

Na het harde werk van vele vrijwilligers is het dan nu tijd voor de officiële opening op 6 januari 2018, waar we jullie graag voor uit willen nodigen! Op die dag zal er tijd zijn voor een rondleiding in het multifunctionele gebouw, waarna we onder het genot van een hapje en een drankje aan de feestavond zullen beginnen. Aan muzikaliteit zal deze avond geen gebrek zijn, hier gaan DJ Bart Eshuis en de enige echte Gert Valk voor zorgen!We zien je dus graag op 6 januari a.s. vanaf 16.00 uur terug in ons nieuwe Noaberhoes!

Foto: Nieuws uit Delden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.