Home Agenda O’Dreams – Án Irish Crossroads’

O’Dreams – Án Irish Crossroads’

278
0
DELEN

Diepenheim – Daar staan ze dan. Op een kruispunt in hun leven. Een roodharig ventje uit de Ierse middle of nowhere. En een langharige folky uit de Hollandse polder. De een droomt onder het genot van een pint Guinness van de oversteek naar Nederland. Terwijl de ander juist een leven tussen de groene Ierse heuvels romantiseert. Maken ze hun dromen waar? Komen ze zichzelf en elkaar tegen? En wie is toch die dwaze rocker uit Holland die telkens opduikt en dwarsligt?
Verwacht van O’DREAMS geen standaard Ierse ballads die iedereen in de pub luidkeels meezingt. Integendeel! O’DREAMS kiest voor echte parels uit de Ierse muziekgeschiedenis en geeft ze eigenzinnige arrangementen mee. Na een succesvolle eerste uitverkochte theatertour met ‘Irish Ways and Irish Laws’ spelen de drie mannen hun tweede voorstelling ‘An Irish Crossroads’ op zaterdag 9 december om 20.00 uur in Herberg de Pol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here