Home Agenda Diny Izaks en Mar-Cant in Het Beaufort

Diny Izaks en Mar-Cant in Het Beaufort

262
0
DELEN

Diny Izaks uit Markelo presenteert haar onlangs verschenen gedichtenbundel “Kuier’n”. Ze toont daar tevens een aantal door haar gemaakte schilderijen zoals deze ook zijn opgenomen in het gedichtenbundeltje.De gedichten van Diny zullen worden afgewisseld met zang van het vrouwenkoor Mar-Cant uit Markelo, een koor van plm. 30 leden. Verder is er een pianosolo en zijn er dia’s te bewonderen.
Diny Izaks is opgegroeid in de buurtschap Pothoek en die buurt was een belangrijke inspiratiebron voor haar gedichten en schilderijen. Ze heeft bijna 40 jaar gewerkt als onderwijzeres op basisscholen in Diepenheim en Markelo. Op haar 70e verjaardag, enige tijd geleden, presenteerde ze haar dichtbundel. De gedichten werden door Anne van der Meijden vergeleken met het werk van Johanna van Buren en dat mag Diny zeker als een groot compliment opvatten. Een vrije gift ter dekking van de onkosten wordt op prijs gesteld.
In verband met de verwachten belangstelling is reserveren (dagelijks tot uiterlijk 17.00) is wenselijk.

12 augustus – 19.30 uur – vrije gift

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here