Home Overig Ben Geelink in het Radioportret

Ben Geelink in het Radioportret

281
0
DELEN

Hij is geboren en getogen ​in Hengelo en zoals u in de uitzending op 10 december a.s. zult horen een doorgewinterde marktkoopman, die de bijbehorende eigenschappen niet van een vreemde heeft. Nazijn middelbare school ging hij via de HEAO naar de ondernemersschool M.O.S. in Enschede. Stage deed hij bij Falke Strumpfe in Duitsland. Die kousen verkoopt hij nog.

Tijdens ons gesprek zult u ontdekken, dat deze man naast koopman ook bestuurlijk zijn krachten aan het marktwezen geeft. ​​Verder zullen we het nog over zijn uiteenlopende hobby’s hebben. ​Het programma wordt omlijst door de door hem gekozen muziek.

Dus denk eraan: zondagmorgen 10 december om 11:00 uur afstemmen op HofstreekFM en luisteren naar Portret.
Presentatie: Olf Broenink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here