Home Agenda Midwinterhoornblazers bij de Wendezoele

Midwinterhoornblazers bij de Wendezoele

298
0
DELEN

Ambt Delden – Aanstaande zondag is de start van het midwinterhoorn-seizoen. Die zondag is namelijk de eerste dag van de advent. Op het erf van de museumboerderij blazen de leden van de Midwinterhoornblazers Stad en Ambt Delden hun eerste klanken van dit seizoen over de Deldeneres.

Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen genieten van de galmen van ’n oaln roop. Het erf zal in passende stijl worden aangekleed met o.a. vuurkorven. In ’t Spieker is het goed vertoeven en zijn diverse warme lekkernijen verkrijgbaar zoals chocolademelk maar natuurlijk ook glühwein.
De toegang tot het erf is gratis maar het verdere museum is gesloten. Iedereen is van harte welkom aan de Twickelerlaan 14 in Ambt Delden.
Zondag 3 december vanaf 16.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here