Home Agenda Trendwatcher Richard van Hooijdonk blikt vooruit

Trendwatcher Richard van Hooijdonk blikt vooruit

280
0
DELEN

Dinsdagavond 21 november brengt Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk een bezoek aan de Reggehof in Goor. De topspreker ontmoet daar zo’n 150 ondernemers uit de gemeente Hof van Twente. Hij vertelt over technische trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op ondernemerschap en op de samenleving.Van Hooijdonk, die ook gastdocent is aan Nijenrode en Erasmus Universiteit, neemt de aanwezigen letterlijk mee in zijn heldere visie op de toekomst. Voorzitter Ernest Nijkamp van het organiserende HofConnect: “Het tweede deel van de avond zoomt Van Hooijdonk in op specifieke situaties van ondernemers in de zaal. Hij adviseert hen en geeft aan hoe zij volgens hem, moeten anticiperen op de veranderingen die eraan komen. Het belooft echt een spetterende avond te worden!” Het programma begint om 20.00 uur in De Reggehof (zaal open vanaf 19.30) en om 21.30 uur volgt een informele netwerkborrel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here