Home Nieuws Koster Wonen gaat stoppen

Koster Wonen gaat stoppen

660
0
DELEN

Goor – Na ruim 65 jaar houdt Koster Woonservicewinkel op te bestaan. Enerzijds omdat Adolf en Maria de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. Anderzijds omdat na het afscheid van hun vaste kracht Han de stofferingswerkzaamheden niet meer eigenhandig konden worden uitgevoerd. Die werkzaamheden worden sinds enkele maanden uitgevoerd door Voskamp wonen in Markelo.
De vader van Adolf opende, nadat hij zelf werkzaam was geweest bij Warmink woninginrichting, zijn eigen winkel in 1952. Adolf en Maria namen de winkel en de werkzaamheden over in 1977. In het voorjaar van 2018 komt daar een eind aan. Er zijn geen overnamekandidaten en ook de kinderen van Adolf en Maria hebben geen plannen met de winkel.
Komende donderdag 16 november gaat de leegverkoop van de winkel van start met hoge kortingen op de aanwezige voorraad.
Hoewel de plannen rondom het pand zijn op dit moment ongewis zijn, zijn Adolf en Maria hoe dan ook van plan op termijn een andere woning te betrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here