Home Nieuws Hannie Rohaan weer lijsttrekker

Hannie Rohaan weer lijsttrekker

411
0
DELEN

Hannie Rohaan is de beoogd lijsttrekker van Gemeente Belangen Hof van Twente, voor de gemeenteraadsverkiezing maart volgend jaar. In de ledenvergadering van 15 november a.s. wordt Hannie Rohaan als lijsttrekkerdoor het bestuur voorgedragen. Het bestuur is blij dat Hannie Rohaan zich opnieuw beschikbaar heeft gesteld als lijsttrekker van Gemeente Belangen. Want de afgelopen periode heeft ze aangetoond bestuurlijk zeer vaardig te zijn, aldus het lokale partij bestuur. Hannie is naast voorzitter van de driemansfractie Gemeente Belangen vervangend voorzitter van de gemeenteraad en vertegenwoordiger van de raad bij de Regioraad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here