Home Sport Nieuwe Website Dynamiek

Nieuwe Website Dynamiek

435
0
DELEN

Goor – Handbalvereniging Dynamiek heeft deze week een spiksplinternieuwe website onder de naam hvdynamiek.nl in gebruik genomen. De nieuwe site heeft een compleet nieuwe indeling, is gebruikersvriendelijker en responsieve, waardoor de inhoud goed te bekijken is op zowel grote monitoren als kleine smartphones.Op de site staan, naast alle info over de snelgroeiende club, onder meer ook trainingstijden, wedstrijden en foto’s. Die foto’s zijn speciaal voor de nieuwe site gemaakt door Ben van Sermond Fotografie. Naast geweldige acties heeft hij ook de blijdschap en concentratie bij de speelsters knap weten vast te leggen.
Handbalvereniging Dynamiek heeft ruim 90 leden. Naast het groeiend aantal jeugdteams is er sinds dit jaar ook een nieuw jong dameshandbalteam actief in de competitie. Verder heeft Dynamiek sinds kort ook de beschikking over een beachveld, waardoor de sport ook aantrekkelijk is om buiten te beoefenen. Heb jij ook interesse om te handballen. Kijk dan op hvdynamiek.nl voor de trainingstijden en kom eens vrijblijvend meetrainen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here