Home Nieuws Het Hofstreek Radioportret

Het Hofstreek Radioportret

889
0
DELEN

Ubbo Borgesius is geboren in Goor, maar heeft ook lange tijd in het buitenland gewoond, o.a. in Belgie, Duitsland, Engeland en Zwitserland, omdat hij meer dan 35 jaar werkte bij de BMW automobielfabriek in Munchen als marketing-manager, maar keerde in 2003 weer terug naar Goor.Hij is auto- en motorliefhebber en houdt van oldtimers, fietsen en wandelen in de bergen. Hij is nu voorzitter van de Stichting Historisch Goor en je kunt hem vaak vinden in het Goorse Museum. De muziek die u hoort heeft hij zelf uitgezocht. Dus luister op zondag 5 november om 11.00 uur naar Hofstreek FM waarin Ubbo nog veel meer zal vertellen over zijn leven tot nu toe.
Presentatie: Paula van der Helm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here