Home Agenda Jubileumconcert NooTzaak: Skandalig Mooi

Jubileumconcert NooTzaak: Skandalig Mooi

861
0
DELEN

Het Nederlandstalig gemengd zangkoor NooTzaak uit Markelo bestaat dit jaar 15 jaar. Dit derde lustrum wordt gevierd met een jubileumconcert. Op zaterdag 11 november a.s. staat het koor op het podium van de grote zaal van Grand Café De Kroon. Aan dit concert wordt meegewerkt door de rockband Skandal. Om die reden heeft het concert de titel “Skandalig mooi” meegekregen.

NooTzaak, dat momenteel zo’n zestig zangers en zangeressen telt, zal onder leiding van dirigente Ria Degenkamp laten horen dat het over een gevarieerd repertoire beschikt. Bekende en minder bekende liedjes zullen voorbij komen waarbij de muzikale begeleiding in handen is van toetsenist Eric Dollekamp. NooTzaak zingt alleen Nederlandstalig maar rekent ook het dialect daarbij en daarvoor is ook een rol weggelegd in het concert.

Ook de band Skandal, waarin de begeleider van NooTzaak de toetsen bespeelt, zal een aandeel hebben in het gezellige jubileumconcert en verder zullen koor en band te zien en te horen zijn in een aantal gemeenschappelijke nummers. Tijdens het concert krijgt het publiek ook op verrassende wijze een beeld van het 15-jarig bestaan van het koor.

Het concert begint 11 november om acht uur ’s avonds. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 een kopje koffie of thee bij binnenkomst inbegrepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here