De jaarlijkse zoektocht naar hét zangtalent van de Hof van Twente is begonnen, want op zaterdag 30 december vindt de 21e editie van Hoftalenten plaats in De Reggehof in Goor. Deze avond strijden negen finalisten om de titel Hoftalent 2017. Naar aanloop van de Rabo Hoftalenten 2017 gaat De Reggehof het een tikkeltje anders aanpakken in vergelijking met voorgaande jaren.

Om tot 9 finalisten (16+) te komen zal De Reggehof een openbare auditie organiseren op woensdagavond 15 november, vanaf 20.00 uur in De Reggehof. De audities krijgen een ‘The Voice’ sausje. De kandidaat zingt haar/zijn nummer in de foyer on stage. Er zijn 3 coaches in de foyer aanwezig (Ingmar Fokke, Femke Bleeker en Mark van Wijck) en bij interesse laat de coach weten de kandidaat in zijn/haar team te hebben. Kiezen er meerdere coaches voor een kandidaat? Dan kiest de kandidaat de coach. Net zoals de blind auditions van The Voice of Holland. Alleen zonder het draaiende stoelen-effect. De repetitie is openbaar, een gezellige avond in het verschiet, de bar is open en iedereen is welkom. Iedere coach kiest 3 kandidaten en gaat daarmee de strijd aan op 30 december tijdens de finale van Hoftalenten, die aankomend jaar gratis te bezoeken is. De talenten worden op die avond begeleidt door The Apollo Bigband.

Doe je mee? Aanmelden voor (de auditie van) de Hoftalenten kan via een mail naar m.debeer@reggehof.nl daarin graag je naam, adresgegevens, geboortedatum en liedkeuze. Aanmelden kan tot 12 november aanstaande. Na inschrijving ontvang je verdere informatie.

Junior Talenten
Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Dan kun je meedoen aan het Juniorprogramma. Hiervoor worden ook audities gehouden, maar niet in het openbaar. Een maximaal aantal van 10 Junior Talenten zullen voorafgaand aan de Hoftalenten optreden in de Theaterzaal op 30 december. De Junior Talenten zullen begeleidt worden door de band Firezone. Ook hiervoor geldt: Opgeven via een mail aan m.debeer@reggehof.nl o.v.v. naam, adresgegevens, geboortedatum en liedkeuze. Aanmelden kan tot 12 november aanstaande.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.