DELEN

Na maanden van voorbereiden is De Tukker Cup begonnen. Officieel is de eerste speelronde pas 24 oktober, maar de eerste wedstrijd is vervroegd gespeeld. DETO wist uit met 7 – 0 te winnen van Drienerlo.
In de Tukker Cup doen 32 teams mee. Ook uit de Hof van Twente doen 6 teams mee.

Het toernooi zal een soort van Champions League opzet krijgen. De deelnemers zullen worden ingedeeld in een poule van 4 en zullen 3 wedstrijden voor de winterstop tegen elkaar spelen (zonder returns).
De nummers 1 en 2 zullen hun strijd vervolgen na de winterstop in een knock-out Fase en vanaf de halve finales zullen de wedstrijden op neutraal terrein (bij W.V.V. ‘34 in Hengevelde) worden gespeeld.

De finale dag op 23 juni belooft een spektakel te worden met natuurlijk de finale maar ook een afterparty voor de deelnemers, supporters en sponsoren.

Er is ook een goed doel gekoppeld aan de Tukker Cup en dat is deze editie het KWF Kankerbestrijding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here