Aanstaande Zondag 22 Oktober is “Een dienst mee!” op HofstreekTV! Om 12 uur start de uitzending op HofstreekTV. In “Een dienst mee!” loopt de lokale omroep van Hof van Twente 2 diensten mee met de Politie in onze gemeente, en Haaksbergen. In deze uitzending legt Maarten Vollenbroek, wijkagent van Markelo uit wat het nut is van Buurtpreventie en we gaan langs bij Webcare, waar Elles ons wat meer over verteld. We nemen een kijkje bij het arrestanten complex en rijden met Zwaailichten en sirene door de straten van Goor!

HofstreekTV is te ontvangen op KPN Kanaal 1324,Caiway op kanaal 70 en Ziggo op kanaal 47. Niet uit de regio of kunt u HofstreekTV niet ontvangen? Houd de facebook van Hofstreek Omroep in de gaten, om 12.20 start er een livestream met deze uitzending!

(Foto: Marjan Noteboom van Maarkels Nieuws)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.