Home Nieuws Stadsraad Diepenheim

Stadsraad Diepenheim

246
0
DELEN

Diepenheim – Een werkgroep heeft een aantal punten opgesteld waar de Stadsraad voor Diepenheim zich mee kan bezighouden. Eén van de hoofdpunten is het hebben van een faciliterende rol in het opstellen van een structuurvisie voor de komende vijf tot tien jaar voor Diepenheim, zo mogelijk in samenwerking met de gemeente.Een ander voorstel die uit die werkgroep voortkomt is het organiseren van jaarlijkse ontmoetingen tussen verenigingen, OBS ’t Stedeke, de kerk en maatschappelijke organisaties, om te bespreken of de genoemde partijen iets voor elkaar kunnen betekenen.
De werkgroep heeft maandag een oproep gedaan aan inwoners van ’t Stedeke om zich beschikbaar te stellen als Stadsraadlid, zodat de raad daadwerkelijk van de grond kan komen.

Het motto is Deep’n veur Deep’n.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here