Home Agenda Hofkracht & Woonfestival

Hofkracht & Woonfestival

321
0
DELEN

Kom allemaal en neem je buren mee!!

Dinsdag 10 oktober was de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Ook in gemeente Hof van Twente is extra aandacht voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld met de voorleesactie in 33 klassen, de aftrap van Binnenkracht (energiebesparingsprogramma), aftrap van de 2e editie van de Duurzaamheidsprijs én de Kwartaalbijeenkomst voor Duurzame Initiatieven.

Maar het is natuurlijk ook een mooi moment om nogmaals de aandacht te vragen voor het Hofkracht & Woonfestival van a.s zaterdag 14 oktober in Goor: een (gratis) festival voor het hele gezin over duurzaam, groen en wonen. Een dag om duurzaamheid te vieren. Er doen 60 deelnemende organisaties/initiatieven mee; er valt dus van alles te ontdekken en te beleven! In deze nieuwsbrief meer informatie over het festival.

Zaterdag 14 oktober, 10.00-16.00
D.J. Bunschotenstraat 14, Goor
www.hofkracht-en-woonfestiva.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here