Home Nieuws Informatiebijeenkomst sportpark ‘De Mors’

Informatiebijeenkomst sportpark ‘De Mors’

261
0
DELEN

Delden – Hierbij nodigen wij belangstellenden uit voor een informatiebijeenkomst over plannen voor sportpark “De Mors”, in Stadscentrum het Parochiehuis, Langestraat 79-81 in Delden, op donderdagavond 19 oktober a.s.Tijdens deze bijeenkomst zullen initiatiefnemers (buitensportverenigingen De Mors, volleybalvereniging Devoc en Stichting Beheer Registergoederen) en gemeente Hof van Twente een toelichting geven op de plannen voor sportpark ‘De Mors’ in Delden. Naast de “verplaatsing” van sporthal De Reiger in combinatie met een nieuw onderdak voor SV Delden, DKV Zwart Wit en handbalvereniging DHV is ook de aanleg van multifunctionele korfbal- en handbalvelden aan de orde. Ook de beoogde herinrichting van de openbare ruimte wordt op hoofdlijnen toegelicht.

Bovendien is er een informatiemarkt. De plannen worden hier op onderdelen verder toegelicht en aanwezigen kunnen hier hun vragen en suggesties delen met de initiatiefnemers.

Aanvang om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here