Home Sport Trainingsgroepen Goorse IJsclub

Trainingsgroepen Goorse IJsclub

478
0
DELEN

Sinds 1987 gaan de leden van de Goorse IJsclub op zaterdagmorgen naar de IJsbaan in Enschede. Eerst in de kleine, koude ijshal aan de Westerval. Sinds 2008 naar de prachtige kunstijsbaan van IJsbaan Twente.Op 7 oktober start de eerste training van het nieuwe seizoen. De Goorse IJs Club schaatst ook dit seizoen op de zaterdag van 8.00 uur tot 9.00 uur op IJsbaan Twente. In diverse trainingsgroepen voor junioren en senioren is er nog ruimte om onder begeleiding van deskundige trainers te leren schaatsen en je techniek bij te spijkeren. Dit geldt voor zowel de beginnende als de geoefende schaatsers. Indien je belangstelling hebt is het altijd mogelijk om deel te nemen aan een proeftraining. Voor opgave en informatie: www.goorseijsclub.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here