Home Agenda Noabersconcert accordeon

Noabersconcert accordeon

280
0
DELEN

Graag verwelkomen we u op 7 oktober om 20.00 uur in de Reggehof te Goor. Het noabersconcert, gesponsord door de Provincie Overijssel is tot stand gekomen in samenwerking met de Muziekschool Hof van Twente, accordeonvereniging KNA en stichting accordeononderwijs. Het concert bestaat uit 2 delen.Voor de pauze speelt het play-in orkest o.l.v. Tim Fletcher, Michiel Ockeloen en een korte bijdrage door Annemarieke van der Ploeg. Tim en Michiel hebben de hele dag met accordeonisten uit heel Nederland gerepeteerd en presenteren hun muzikale prestaties. Op het programma staat o.a. Finlandia van Jean Sibelius en een flinke portie swingende volksmuziek. Annemarieke werkt de week voorafgaand met basisschool kinderen, die op 7 oktober nog een korte repetitie met het orkest hebben. Ook zij presenteren hun kunnen tijdens het concert. Na de pauze verwelkomen we Geir Draugsvoll. Een accordeonist met wereldfaam. Hij werkt samen met grote componisten in de wereld en geeft les aan het conservatorium in Kopenhagen. Hij heeft een Scandinavisch programma met o.a. Edvard Grieg en Scandinavische folksmuziek.
Doel van de provincie is om het noaberschap te stimuleren. Kom dus samen met uw noaber en geniet gratis entree. Mantelzorgers zetten we in het zonnetje. Als dank voor hun inzet krijgen ze een presentje. Komt u alleen dan betaald u €10,- entree (contant betalen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here