Home Agenda Frühschoppen bij De Bebsel

Frühschoppen bij De Bebsel

347
0
DELEN

Bij het woord ‘frühschoppen’ denken de meeste mensen direct aan winkelen. Nou, dat is beslist niet het geval. Oorspronkelijk is het de bedoeling dat eerst de mis in de kerk bezocht wordt, en als dezeis afgelopen kan men gaan frühschoppen: genieten van een versnapering.
Maar eerst naar de kerk gaan is niet noodzakelijk.
Zondag 8 oktober om 11 uur kunt u bij De Bebsel in Goor gaan frühschoppen. Onder het genot van een kopje koffie en/of een drankje kunt u genieten van de gezellige muziek van twee mannenkoren die ieder een leuk en gevarieerd programma brengen, elk in hun eigen stijl: het Goors Mannenkoor met als dirigent Hans Kienhuis, begeleid op de piano door Frank
Sterenborg, en het Goorse Schlagerkoor onder leiding van Ferry Limaheluw en Henk Ringersma met hun eigen combo.
Elk koor zingt tweemaal een aantal liederen uit het eigen repertoire. Als laatste zingen ze samen nog één lied. Dan zingen er ongeveer 100 mannen met elkaar!
Tot ziens in De Bebsel in Goor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here