Home Nieuws Paul Brummelhuis is de beste buurman

Paul Brummelhuis is de beste buurman

473
0
DELEN

Paul Brummelhuis uit Hengevelde is de beste buurman die je je in de Hof kunt wensen. Dit blijkt uit de jaarlijkse buurtbemideling verkiezing. Sinds enkele jaren organiseren zij in de Hof de verkiezingvan de Beste Buur. Uit de nominaties koos een jury diegene die door zijn of haar rol in de buurt een voorbeeld geeft. Dit jaar was dit dus Paul Brummelhuis “Hij biedt spontaan zijn hulp, tijd en aandacht aan de oudere buren in de straat en verdere omgeving. Hij biedt praktische hulp en maakt altijd tijd voor een praatje. Hij is alert op wat er in de omgeving gebeurt.” Paul Brummelhuis werd zaterdag door de burgemeester in het zonnetje gezet.

(foto Paul Brummelhuis en Brugm. Ellen Nauta)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here