Home Overig Uitbreiding skatebaan Goor

Uitbreiding skatebaan Goor

332
0
DELEN

Goor De skatebaan achter de brandweerkazerne wordt uitgebreid. Twee jongens uit Goor, Daan Toornstra en Mitchell Voortman, namen hiervoor het initiatief. De jongens hadden de wens om een beter uitgeruste skatebaan in het centrum van Goor te realiseren, in plaats van de drie kleinere die er waren. De toestellen van de twee andere skatebanen, die op het Magnoliaplein in ‘t Gijmink en die aan de Scherpenzeelseweg – Gorterstraat, worden hergebruikt op de nieuwe skatebaan.
Na een gastles van wethouder Pieter van Zwanenburg op school hebben de jongens de wethouder benaderd en hem verteld over hun plan. De wethouder moedigde hen aan om hun plan aan de gemeente voor te leggen. Daan en Mitchell gingen aan de slag met hulp van welzijnsorganisatie Salut en hun idee werd met open armen ontvangen. Als alles volgens plan verloopt ligt er eind oktober een goed uitgeruste skatebaan op de plek achter de brandweerkazerne in Goor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here