Home Overig Ook dit jaar – Muziek op schoot

Ook dit jaar – Muziek op schoot

343
0
DELEN

Op vrijdag 29 september start op de Muziekschool Hof van Twente de populaire cursus Muziek op schoot. Deze cursus, die bestaat uit 8 lessen, is speciaal voor (groot)ouders en hun kind.

In de cursus worden liedjes en muzikale spelletjes aangeboden die passen bij de leefwereld van het kind. Het kunnen schootliedjes zijn, maar ook liedjes die aansluiten bij de dagelijkse handelingen, denk daarbij aan aankleden, wassen / tanden poetsen e.d. Door samen met uw kind de liedjes te zingen worden vele van deze activiteiten leuk om te doen. De lessen worden gegeven door Ingrid Hilarius. Zij is al enige jaren actief op het gebied van muzikale ontwikkeling bij jonge kinderen. De lessen zijn een feest voor kind èn ouder, en veel ouders vertellen dat de kinderen na de les de liedjes nog dagelijks herhalen.De lessen zijn voor twee leeftijdscategorieën:1,5 tot 2,5 jaar en 2,5 tot 4 jaar. De eerst groep start om 9.00 uur, de tweede om 10.30 uur. Na afloop wordt gezamenlijk wat gedronken.

Kosten zijn € 80,50 voor ouder en kind en wees er snel bij want er is altijd veel belangstelling. De lessen worden gegeven in de balletzaal van De Reggehof in Goor.

In februari 2018 zal ook weer een cursus Muziek op schoot worden aangeboden.

Meer informatie: 0547-284889 of www.muziekschoolhofvantwente.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here