Home Nieuws Nieuwe Goorse Vocal Group LEF opgericht

Nieuwe Goorse Vocal Group LEF opgericht

531
0
DELEN

GOOR – Soms moet je een beetje lef hebben, vond dirigente Merel Brunnekreef toen het idee bestond om een eigen zanggroep op te richten. Een nieuwe vocal group met uitdaging in presentatie en zang. Het idee werd uitgewerkt en sinds 3 september 2017 is Vocal Group LEF een feit!

Het repertoire van de vocal group bevat voornamelijk popmuziek met soms ook een uitstapje naar andere genres onder muzikale begeleiding van Ron Gerritsen, toetsenist bij de landelijk succesvolle coverband X-Static.
Ondanks zijn prille bestaan telt LEF al ongeveer 15 leden die vol enthousiasme partijen aan het instuderen zijn voor het eerste optreden. Veel leden van LEF zingen al langer met elkaar en zijn dus al aardig op elkaar ingespeeld, maar ook nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom!

Lid worden van LEF kan vanaf 20 jaar tot 40 jaar. De repetities vinden elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur plaats bij kinderboerderij Het Kukelnest in Goor. LEF nodigt je graag uit om vrijblijvend met ze mee te zingen tijdens een repetitie. Aanmelden is gewenst en kan via info@vocalgrouplef.nl.

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website: www.vocalgrouplef.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here