Home Sport Motorsport op de Herikerberg

Motorsport op de Herikerberg

624
0
DELEN

Markelo – Zo net na de zomer zijn in de motorsport de kampioenen meestal al gekend. Met nog 1 á 2 wedstrijden voor de boeg is het te overbruggen aantal punten voor de achtervolgers vaak niet meer toereikend in de laatste paar wedstrijden om de koploper in te halen. Maar niets van dat alles in het Wereldkampioenschap zijspancross seizoen 2017. De strijd is ongekend fel en in Markelo valt deze ontknoping live te volgen op het circuit de Herikerberg. Op 16 en 17 September organiseert de 85 jarige motorclub Ons Genoegen namelijk de laatste wedstrijd voor het Wereldkampioenschap 2017. Hierin nemen de beste combinaties uit Europa en ver daar buiten het tegen elkaar op om de laatste punten te verdelen en de strijd uit te vechten wie de allergrootste beker mee naar huis mag nemen in combinatie met de wereldtitel 2017.Naast de zijspannen staat het EK Quads en de MX1 klasse op het programma. Markelo zal het gehele weekend bol staan van de motorsport, vele fans uit binnen en buitenland zullen neerstrijken nabij het vermaarde circuit. Meer info vindt u op www.motorcrossmarkelo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here