Home Overig NIEUW – Muziekschool Doe-Boek

NIEUW – Muziekschool Doe-Boek

451
0
DELEN

Hof van Twente – De muziekschool Hof van Twente heeft een kleurrijk doeboek ontwikkeld. Deze doe-boeken worden aankomende week aan alle leerlingen van de basisscholen in de Hof van Twente uitgereikt. Naast veel informatie over de muziekschool staan er ook leuke spelletjes in voor groep 1 t/m groep 8. De Muziekschool wil hiermee in beeld komen bij de jeugdige muziekliefhebbers en daagt alle kinderen uit om mee te doen met de muziek! Van zingen tot cursus van instrument tot dansen. Ook voor ouders van kinderen met een wat kleinere portemonnee zijn er mogelijkheden om lessen te volgen middels het Cultuurfonds Overijssel. Meer informatie hierover kan gevonden worden op de website www.muziekschoolhofvantwente.nl.

Het eerste exemplaar van het Doe-boek werd glunderend in ontvangst genomen door Gerrit Wiggers die zeer enthousiast is over alle activiteiten en lessen van de Muziekschool Hof van Twente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here