Home Overig Muziekschool start koor voor senioren.

Muziekschool start koor voor senioren.

461
0
DELEN

Hof van Twente – Op maandag 11 september zal de muziekschool starten met een nieuwe activiteit: een koor voor senioren. Hiermee wordt een wens vervuld en aan diverse verzoeken voldaan om een overdagactiviteitte organiseren.
Zingen is een leuke hobby voor velen en samenzingen in een koor waarvoor je ‘s avonds niet de deur uit hoeft voorziet in een behoeft. Het koor staat onder leiding van Nora Volkert. Zij is geen onbekende voor zangers in de Hof; naast haar eigen zangschool dirigeert zij ook kamerkoor Enchante en De Deepse Troubadours. Daarnaast is zij ook muzikaal leider van een Ochtendkoor in Hengelo en een vrouwenkoor in Borne. Verder zal eens in de 14 dagen een pianiste aanwezig zijn om de begeleiding voor zijn rekening te nemen.
Idee is dat de drempel qua niveau niet te hoog zal zijn, maar ook niet te laag. Er wordt wel serieus aan koorstukken gewerkt en het koor, dat nog niet direct een naam heeft, zal ook optredens gaan verzorgen.
De repetitie begint om half twee en zal duren tot ongeveer half vier met daarin een pauze. Iedereen is welkom, het koor is niet direct gebonden aan een leeftijd. Inschrijven vooraf is niet nodig. Kosten voor een jaar lang meezingen zijn voorlopig op 10 euro per maand gezet, inclusief BTW.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here