Home Overig Het radioportret met Hilde Obdeijn

Het radioportret met Hilde Obdeijn

571
0
DELEN

Hof van Twente – Op zondag 10 september is Hilde Obdeijn uit Markelo te gast in Portret. Hilde woont met haar gezin in De Pothoek, op een prachtige plek in het groen. Vanuit haar Ezelstal “Barg Dieks”verzorgt ze ezeltripjes met picknicks. Daarnaast is ze actief voor de tennisjeugd. Ze maakt prachtige keramieken vogels (en andere figuren), leest veel, houdt haar buitenterrein bij en organiseert haar arbeidsintensieve gezin. Lange wandelingen in het bos met haar Dalmatiër Lora geven haar de gelegenheid het leven te overdenken. Een gesprek met Hilde brengt je altijd in onverwachte hoekjes. De muziek die ze zal laten horen verrijkt haar verhalen, omdat elk nummer een deel van haar leven, interesses of overtuigingen toelicht.
De uitzending is zondagmorgen om 11.00 uur en wordt maandagavond 11 september om 20.00 uur herhaald. Presentatie: Jonneke Adolfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here